EDOG Elvis

EDOG brengt Ciske de Rat in Sporthal/Theater Diemen

EDOG Musical Theater brengt dit jaar Ciske de Rat naar Diemen. De musical wordt op 12 en 13 april gespeeld in de dan tot het Amsterdam van de jaren dertig omgebouwde Sporthallen Diemen. De kaartverkoop staat open via edog.nl. ‘’Je volgt Ciske door de jaren heen: als het Amsterdamse straatschoffie uit de Jordaan dat weinig ouderliefde krijgt en pas leert wat orde en regelmaat is als hij in de klas komt bij meester Bruijs. Door een fatale samenloop van omstandigheden wordt hij naar de tuchtschool gestuurd, en tenslotte zie je hem als volwassen Cis, waarin je ziet hoe het hem vergaat, jaren na de heftige ervaringen uit zijn jeugd. De musical brengt je een avond met de belevenissen van het jochie met een hartje van goud en het verhaal blijft ontroerend en tijdloos. De muziek is geschreven door Henny Vrienten. Uiteraard zal de welbekend hit ‘Ik voel me zo verdomd alleen’ niet ontbreken,’’ aldus EDOG.

(archieffoto)