Bus 44 rijdt maandenlang andere routes in Diemen-Noord

Bus 44 rijdt vanaf 13 mei tot half oktober een andere route in Diemen-Noord. Al die tijd komt de bus niet bij het eindpunt bij de Heivlinderweg. Dat heeft te maken met het opbreken van Fregat en Hermelijnvlinder voor de opknapbeurt van die beide wijken, die tegelijkertijd wordt uitgevoerd. Van 13 mei tot 2 juni komt Bus 44 niet verder dan de Vogelweg, met een tijdelijke eindhalte bij Fregat, om vandaar weer richting Amsterdam te rijden. In de daarop volgende maanden rijdt de bus eerst via de Botterweg en daarna een tijd via de Klipperweg. Tijdens die omleidingen wordt ook een tijdelijke eindhalte ingesteld. Verdere informatie op www.gvb.nl. Daar blijkt ook dat de halte Tarwekamp in Diemen-Zuid pas eind deze maand weer in gebruik komt, dat is enkele weken later dan oorspronkelijk gepland.