Drukke evenementenagenda voor juni in Diemen

Na een weekend met de Veiligheidsdag, Smakelijk Diemen en Duke op het Diemerplein staat er voor de rest van deze maand nog een rij evenementen op de Diemer agenda. Zaterdag 8 juni viert Diemo, de jeugdmascotte van Daarom Diemen, zijn verjaardag met een party op het Van Markenplantsoen van 13.00 uur tot 16.00 uur. Op zondag 9 juni is het Saan Museum aan de Overdiemerweg open, eveneens van 13.00 uur tot 16.00 uur. Van 11 tot en met 14 juni vindt de Avondvierdaagse plaats, met een feestelijke slotavond bij het Wapen van Diemen in Diemen-Zuid. Op 29 juni is er een nieuw evenement voor kinderen: de Dikke Banden Race die ook weer op het Van Markenplantsoen wordt gehouden. Vooraf inschrijven is verplicht maar meedoen is gratis. Net een week in juli wordt op de 7e ook weer op die locatie het Diemer Wereldfestival gehouden.