Diemen ligt op veel plaatsen open voor werkzaamheden

In Diemen lijkt op dit moment weer overal gewerkt te worden. In Diemen-Zuid is de Bovenrijkersloot al enige tijd gesloten vanwege de aansluiting van de – voormalige – busbaan (foto). In het centrum van de gemeente wordt onder meer gewerkt op het Oranjeplantsoen, bij de Johan van Soestdijkstraat en sinds kort ook bij het Van Gemertplantsoen voor station Diemen. Bovendien ligt op een aantal plaatsen, zoals op de Ouddiemerlaan en de Rode Kruislaan, de stoep open. In Diemen-Noord wordt grootschalig werk uitgevoerd aan Fregat en de Heivlinderweg maar zijn er ook werkzaamheden op bijvoorbeeld Agaatvlinder en Parelmoervlinder. Ook wordt in die wijk gewerkt aan de herinrichting van de parkeerterreinen aan beide zijden van winkelcentrum Diemen-Noord aan het Gruttoplein. Op een aantal plekken voeren of voerden woningbouwinstellingen bovendien onderhoud en renovatie uit aan grotere woningcomplexen.