Inloopavond over plan nieuwe wijk Holland Park Diemen

Gebiedsontwikkelaar AM organiseert een inloopavond voor toekomstige bewoners van Steigerblok Diemen, de nieuwste wijk met 442 woningen in Holland Park waarvan de bouw komende week start. AM zal de plannen presenteren en wil verder ook weten wat die bewoners vinden van de plannen, wat er beter kan of waar behoefte aan is. ‘AM vindt het namelijk belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in Holland Park. Tijdens deze avond gaan ze dieper in op het groen en de publieke ruimte, maar ook op voorzieningen en (deel)mobiliteit. Zijn er bijvoorbeeld genoeg elektrische oplaadpunten?’ aldus de ontwikkelaar. De inloopavond vindt plaats op woensdag 3 juli van 18.00 tot 21.00 uur bij koffie en lunchroom DSTRC-DZ aan de Gerrit Rietveldsingel in het centrum van het bestaande Holland Park. Aanmelden is niet nodig, iedere belangstellende kan zo naar binnen lopen.