Valse kaartjes KinderZomerSpelen Diemen in omloop

Diemen – Welzijn Diemen heeft geconstateerd dat er valse kaartjes voor de KinderZomerSpelen ‘aan de deur’ worden verkocht. Oplichters bellen aan bij inwoners van Diemen. Zij bieden kaartjes voor de KinderZomerSpelen te koop aan. Er is inmiddels aangifte van oplichting gedaan bij de politie. Gedupeerden wordt verzocht ook aangifte te doen bij de politie. ´Trap hier niet in! Deze kaartjes zijn niet geldig. Koop deze kaartjes niet en laat de oplichters niet binnen,´ waarschuwt Welzijn Diemen. Coördinator Danny Post benadrukt dat kaartjes enkel te koop zijn tijdens de KinderZomerSpelen van 22 juli t/m 9 augustus (op maandag t/m vrijdag). De kassa’s zijn in de ochtend open vanaf 09.30 uur. Er kunnen dan dagkaarten en weekkaarten worden gekocht. Dagkaarten koop je per dag op de ochtend dat je fysiek aanwezig bent. Weekkaarten kunnen wel worden gekocht in de voorverkoop op woensdag 17 juli en donderdag 18 juli tussen 14.00 en 17.00 uur bij het Duran sportcentrum of tijdens de KinderZomerspelen aan de kassa.