gemeentecafe

Gemeentedag Diemen heet nu Gemeentecafé

De Gemeentedag op de laatste zaterdag van het Diemer Festijn is omgedoopt tot Gemeentecafé. In de sfeer van een gezellig dorpscafé vindt een waaier aan activiteiten plaats, waaronder ‘Heel Diemen Bakt’, de Diemense PubQuiz en een Open Podium. Ook is er in samenwerking met Dress for Success een modeshow en inzamelingsactie die wordt begeleid door Patty Zomer, vroeger zangeres bij de Dolly Dots en nu ambassadeur voor Dress for Success dat mensen met een minimum-inkomen aan een gratis sollicitatie-outfit helpt. Verder houdt kinderburgemeester Marit Engelberts interviews over de vraag ‘wat zou je doen als je 1 dag burgemeester was?’, zijn er stafafelgesprekken met Pink Diemen en het Client Informatie Punt en hapjes van buurtmoestuin Prinses op de Erwt.
Het volledige programma staat hier: http://daaromdiemen.nl/events/nederland/noord-holland/diemen-1/open-dag/gemeentedag-in-een-nieuw-jasje/