BedrijfsLoft

Diemen heeft primeur met nieuw bedrijvencentrum

Op bedrijventerrein Verrijn Stuart in Diemen gaat Fresch Real Estate binnenkort beginnen met de bouw van een nieuw soort ondernemerscentrum. De Bedrijfslofts zijn hoogwaardig uitgevoerde hallen met een hoogte van 9,5 meter en een volledig glazen wand. Volgens de ontwikkelaar, die al een bedrijfsverzamelgebouw op Verrijn Stuart heeft, is het nieuwe complex aan de Venserweg geschikt voor alle soorten ondernemers, ook kantoren, showrooms of webwinkels. Het complex met 18 van die Bedrijfslots, het eerste in zijn soort in Nederland, moet halverwege volgend jaar klaar zijn. De eenheden worden niet verhuurd maar verkocht. Fresch Real Estate werkt ook aan plannen voor de hoek Verrijn Stuartweg/Venserweg maar die zijn nog in een vroeg stadium. Meer informatie op www.bedrijfsloft.nl