Plantage de Sniep

Plantage de Sniep nadert voltooiing

Nieuwbouwwijk Plantage de Sniep nadert z’n voltooiing. Ontwikkelaar BPD heeft de definitieve impressie voor  Fase 10 gepresenteerd. Fase 10 krijgt onder andere souterrainwoningen, split-level woningen en huizen met een veranda, die in oppervlakte varieren van 113 tot 220 vierkante meter. De gevels vertonen veel variatie en hebben een hoge mate van detaillering. Elke woning beschikt over een eigen parkeerplaats. De woningen gaan naar verwachting eind oktober in verkoop. Ga voor meer informatie naar de projectwebsite plantagedesniep/fase-10-de-sniep

Plantage 11, ontwikkeld door DURA, is geinspireerd op de Amsterdamse School en zal bestaan uit 34 rijwoningen van 112 tot 140 vierkante meter. alsmede 16 twee-onder-een kap huizen van 115 tot 140 vierkante meter. In deze laatste fase, die naar verwachting eind deze maand in de verkoop gaat, zullen verschillende steensoorten, metselwerk en details zorgen voor een uiterlijk in de sfeer van de Amsterdamse school.