BS De Ark

Inschrijving voor Talentontwikkeling

Voor de eerste naschoolse activiteiten van het project Talentontwikkeling van de Stichting Welzijn Diemen start de inschrijving op dinsdag 17 oktober. Talentontwikkeling is een educatief naschools programma dat bestaat uit verschillende activiteiten op het gebied van sport en bewegen, kunst, wetenschap en taal. Kinderen van groep 1 t/m 7 van verschillende basisscholen uit Diemen beleven samen met de mascottes Jack, Jim en Lisa een spannend avontuur.
Dinsdag vanaf 15.00 uur kunnen kinderen worden ingeschreven voor de kleuters van basisschool De Venser en de groepen 3,4 en 5 van de basisscholen De Ark en De Venser, beide in Diemen-Zuid. De donderdag daarop volgen de andere groepen en scholen van deze eerste reeks, meldt SWD. De activiteiten zelf beginnen op dinsdag 14 november.