Buurtproject Rode Kruislaan

Flat-Up over buurtproject Rode Kruislaan Diemen

De ervaringen en geleerde lessen bij het buurtproject in de Rode Kruislaan in Diemen worden besproken bij de eerste Flat-Up in de nieuwe Buurtruimte in gebouw de Toversteen bij de studentenflats. Bewoners van deze wijk hebben, samen met Rochdale, de gemeente en de Huurdersvereniging Diemen, de afgelopen maanden een reeks activiteiten opgezet zoals een Opkikkergroep, een Tienerclub, huttenbouwdagen en zomerworkshops. Hoe dat allemaal is gegaan, wordt door betrokkenen uiteen gezet tijdens de bijeenkomst op vrijdag 24 november van 10.30 tot 15.30 uur. Op de agenda staan onder meer een flatsafari om de community building plekken in het complex zelf te ontdekken en verder huiskamergesprekken. Informatie en aanmelden bij planenaanpak.nl