Sinterklaas Diemen

Sinterklaas is weer in Diemen aangekomen

Sinterklaas is zaterdag weer in Diemen aangekomen. De Sint en een grote schare zware pieten arriveerden op de Loswal waar hij welkom werd geheten door burgemeester Erik Boog, kinderburgemeester Marit en een grote schare kinderen, ouders en grootouders. Het gezelschap ging vervolgens per brandweerwagen naar winkelcentrum Diemerplein waar de beide burgemeesters het hoge bezoek opnieuw verwelkomden in gezelschap van de voorzitter van de winkeliersvereniging. Kinderburgemeester Marit bood Sinterklaas een DaaromDiemen-pakket aan. Veel ouders en kinderen maakten van de gelegenheid gebruik om in de Diemer winkels ook nog even sinterklaaskado’s te kopen. De Sint heeft ook aangekondigd over een week of twee opnieuw naar het Diemerplein te komen.