Van Engelen lijsttrekker

Van Engelen voert lijst van GroenLinks aan

Nicole van Engelen, momenteel fractievoorzitter van GroenLinks in de gemeenteraad van Diemen, is gekozen tot lijsttrekker voor haar partij bij de raadsverkiezingen van komend voorjaar. Nummer twee staat Hilda van ’t Riet, nu al fractie-opvolger. Nieuw op de lijst zijn achtereenvolgens Yeliz Yildiz-Kaya (op 3), Rian van Rossum (op 4) en Jochem Douw (op 5). Yeliz en Rian hebben beiden de gemeentelijke cursus gevolgd over het raadswerk en ze werken zich al een tijdje in. Jochem begon bij Dwars, de jongerenafdeling van GroenLinks, toen ook Jesse Klaver daar actief was. Nicole is blij met deze top van de lijst: “We werken al maanden intensief samen en vullen elkaar goed aan. GroenLinks heeft de kiezer echt een betrouwbare ploeg te bieden.” Gepke Uiterdijk, al bijna 16 jaar bezig met het raadswerk, neemt afscheid als raadslid, ze is lijstduwer.