Picnic Diemen

Online supermarkt Picnic naar Diemen

Online supermarkt Picnic neemt in Diemen een nieuw distributiecentrum in gebruik. De extra ruimte is nodig om in het nieuwe jaar verder te kunnen groeien en in meer Nederlandse steden boodschappen te kunnen bezorgen. Het centrum in Diemen, op een niet genoemde locatie, heeft een oppervlakte van ruim 10.000 m². De nieuwe locatie wordt momenteel verbouwd, moet eind januari operationeel zijn en zal dan aan 300 mensen werk bieden.
“Het distributiecentrum in Diemen zorgt er voor dat we in steden ten zuiden van Amsterdam kunnen starten, ook daar is veel vraag naar gratis bezorging tegen de laagste prijs”, aldus mede-oprichter van Picnic Michiel Muller. Steden als Haarlem, Hoofddorp, Bennebroek en Heemstede zijn als eerste aan de beurt. “Voor die steden zijn we momenteel hard op zoek naar bedrijfsruimte voor onze lokale hubs en natuurlijk zijn we op zoek naar medewerkers voor ons nieuwe DC in Diemen.” (www.Picnic.nl)

Picnic telt inmiddens 85.000 klanten in 30 steden. Het aantal elektrische wagentjes waarmee bezorgd werd steeg naar 350. Picnic heeft ruim 750 bezorgers in dienst.