PvdO Diemen

Peter Prins voert lijst Partij van de Ouderen aan

Peter Prins is lijststrekker voor de Partij van de Ouderen Diemen bij de raadsverkiezingen van 21 maart. Prins is momenteel al voorzitter van de PvdO-fractie in de gemeenteraad. Tweede op de lijst is Sylvia Raveling die ook voor de partij in de raad zit. Op de derde plaats staat Rosali Herder die voorheen raadslid was voor Leefbaar Diemen en momenteel een eenvrouwsfractie vormt in de huidige raad. ‘’De kandidaten zijn in de afgelopen maanden voorgeselecteerd, waarbij diverse kwaliteiten en talenten duidelijk zijn geworden. Alle kandidaten willen vanuit hun eigen achtergrond, kennis en ervaring ouderen een stem blijven geven in de gemeentepolitiek,’’ aldus de partij. De PvdO hoopt het aantal raadszetels bij de verkiezingen uit te kunnen breiden.