The Post Diemen

Verkoop woningen van The Post Diemen start

De woningen van het project The Post in Diemen, dat gebouwd wordt op de hoek van het Wilhelminaplantsoen en de Ouddiemerlaan waar vroeger het postkantoor stond, gaan op maandag 29 januari in de verkoop. Dat gebeurt in Theater de Omval van 19.00 tot 20.30 uur. Het nieuwbouwproject omvat tien grondgebonden woningen die tussen de 600.000 en 675.000 euro moeten kosten. De huizen die gebouwd worden aan het Wilhelminaplantsoen hebben de mogelijkheid voor een kantoor of atelier aan huis. De ontwikkeling is een samenwerking tussen Aalberts Ontwikkeling bv en Did Vastgoedontwikkeling bv. Het plan voor The Post is ontstaan in goed overleg met de gemeente. Direct omwonenden zijn tijdens drukbezochte informatieavonden ingelicht over het project, aldus de ontwikkelaars.