Janneke CDA Diemen

Janneke en Jaap voeren lijst van CDA aan

Janneke de Graaf, de afgelopen vier jaar raadslid voor het CDA, voert de kandidatenlijst van die partij voor de raadsverkiezingen van 21 maart aan. Tweede is Jaap van Loenen die enkele maanden geleden als raadslid overstapte van de PvdA naar het CDA. ‘’Graag wil ik mij ervoor blijven inzetten dat Diemen een fijne gemeente blijft om in te wonen en te werken. Daarom vind ik het belangrijk dat de gemeente goed luistert naar de inwoners en ze tijdig betrekt bij besluiten die belangrijk zijn voor hen,’’ verklaart de Graaff. Zij ziet met de 15 enthousiaste kandidaten op de lijst de verkiezingen met vertrouwen tegemoet. Jaap van Loenen, nummer twee van de kandidatenlijst, sluit zich hierbij aan. Jaap is sedert enige tijd toegetreden tot het CDA. ‘’Hij voelt zich inmiddels helemaal thuis bij het CDA en heeft zijn bijdrage geleverd aan het verkiezingsprogramma.’’