station Diemen Zuid

Nieuw verbinding naar station Diemen-Zuid

Vanaf Pijlkruid en de rest van de Kruidenwijk in Diemen-Zuid wordt een nieuwe fiets/voet verbinding aangelegd naar het NS- en GVB-station. Momenteel is het voetpad over het bruggetje van en naar het stationsgebied afgesloten. De komende weken worden de rest van Pijlkruid en de aansluitende boog in de Boven Rijkersloot onder handen genomen. Dat betekent onder meer dat de oplaadplaats voor elektrische auto’s tijdelijk buiten gebruik is en dat er ook hier en daar een ander parkeerregiem geldt. ‘’Met het verbeteren van de bestaande wandelroute willen wij ervoor zorgen dat u als bestaande bewoner maar ook de toekomstige bewoners van de nieuwe wijk Holland Park goed gebruik kunt blijven maken van de voorzieningen in en om het winkelcentrum De Kruidenhof,’’ schrijft de gemeente aan de omwonenden.