Kunstroute

Ruim 30 kunstenaars bij Kunstroute Diemen

Kunstzin Diemen organiseert in het weekeinde van 21 en 22 april voor de zesde keer de Kunstroute Diemen. Dan exposeren ruim 30 kunstenaars op verschillende locaties in Diemen. Het merendeel van de kunstenaars is afkomstig uit Diemen en een aantal daarvan zet de eigen werkruimte open voor de bezoekers. Anderen exposeren gezamenlijk in ruimtes in het centrum van Diemen. Ook het gemeentehuis van Diemen is beide dagen geopend en alle locaties zijn te bezoeken van 11.00 tot 17.00 uur.
In het gemeentehuis is nu een tentoonstelling van alle deelnemers aan de Kunstroute Diemen ingericht. Bezoekers kunnen daar in korte tijd kennismaken met het werk van de deelnemende kunstenaars en zo bepalen welke kunstenaars men verder willen bezoeken. Deze expositie wordt op donderdag 19 april om 19.00 uur feestelijk worden geopend door wethouder voor cultuur Jeroen Klaasse. Vanuit Kunstzin Diemen zal er die avond een toelichting op de tentoonstelling en de Kunstroute Diemen worden gegeven.