Saan Museum

Open dagen van start in Saan Museum Diemen

Het Saan Museum in Diemen is zondag 8 april voor ’t eerst deze zomer weer open voor het publiek. De collectie uit de 120-jarige geschiedenis van dit Diemer bedrijf is te bezichtigen van 13.00 tot 16.00 uur. Het museum met onder meer historische auto’s en kranen, talloze foto’s, oude onderhoudsboeken en gereedschappen van vroeger is gevestigd bij de hoofdvestiging van Koninklijke Saan aan de Weesperstraat. (Oud-)personeelsleden van het bedrijf zijn aanwezig om een toelichting te geven of herinneringen op te halen. De toegang is gratis en ook voor parkeren hoeft niet betaald te worden. De volgende open dagen zijn op de zondagen 27 mei, 1 juli, 9 september, 21 oktober en 18 november. Het museum is op aanvraag ook voor groepen beschikbaar. Meer informatie is te vinden op https://saan.nl/saan-museum/