failliete bouwer

Situatie failliete bouwer Holland Park onduidelijk

Het is nog niet duidelijk of het faillissement van Bouwgroep Moonen tot vertraging zal leiden bij het opleveren van woningen in Holland Park in Diemen. Op dit moment ligt het werk aan de vier bouwblokken die Moonen in Diemen aan het bouwen was stil. Wel is het zo dat de opdrachtgever, Bergwijkstadspark BV, verzekerd is voor deze situatie. ‘’Op dit moment wordt gewerkt aan een oplossing maar meer details zijn nu nog niet bekend,’’ schrijft wethouder Lex Scholten in een bericht aan de gemeenteraad. ‘’Hoewel wij de ontstane situatie betreuren en het vervelend vinden voor alle betrokken partijen, heeft de gemeente geen rol in deze onfortuinlijke zaak.’’ Scholten zegt toe de raad verder te informeren mochten er ontwikkelingen zijn.