Muiderstraatweg

Muiderstraatweg in beide richtingen open

De definitieve rijbanen op de Muiderstraatweg in Diemen zijn in beide richtingen opengesteld voor het verkeer. De rijbaan richting Provincialeweg was al enige tijd klaar maar nu kan ook verkeer richting Diemen-Centrum van de definitieve weg gebruik maken. Dat is sneller dan verwacht omdat de werkzaamheden de afgelopen dagen voorspoedig zijn verlopen. De bypass in de zuidelijke rijbaan is nu ook opgeheven. Op de rijbanen moet nog wel de deklaag van het asfalt worden aangebracht, dit gaat in juni gebeuren. Op Plantage de Sniep wordt de
Keulsevaart afgesloten voor doorgaand verkeer; aanwonenden kunnen er tot woensdag 18 april nog gebruik van maken. Vanaf 18 april tot en met 9 mei is de Keulsevaart helemaal afgesloten; er wordt dan gewerkt aan de definitieve inrichting.