Wereldwinkel Diemen

Wereldwinkel Diemen zoekt vrijwilligers

Stichting Vrijwilligerscollectief Het Elsengroen is dringend op zoek naar vrijwilligers voor in de Wereldwinkel-bus die op vrijdag en zaterdag op het Diemerplein staat. Ook zoekt Het Elsengroen medewerkers voor de ambulante verkooppunten. Het Elsengroen werkt in Diemen en omgeving aan de bewustwording over de levensomstandigheden van kansarmen in de wereld en de noodzaak deze mensen een menswaardig bestaan te helpen opbouwen. Een belangrijke voorwaarde is dat producenten in ontwikkelingslanden een redelijke prijs kunnen krijgen voor hun producten. Daarom worden in de winkelbus producten verkocht die een ”Fair Trade”-keurmerk hebben als teken dat ze zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. Voor informatie of vragen: secretariaat-elsengroendiemen@hotmail.com