Jongerenraad

Jongerenraad wil weer Diemen Represent

De Jongerenraad van Diemen wil dit jaar opnieuw een feest Diemen Represent organiseren voor de jeugd van 11 tot en met 15 jaar. De Jongerenraad kijkt naar de mogelijkheden aangezien de eerste editie in Theater De Omval goed is verlopen. Wel is het de bedoeling het budget lager te houden door samenwerking aan te gaan met andere partijen voor de organisatie en door jongeren uit Diemen een podium plek te bieden waarmee zij zich ook bekend kunnen maken, schrijft de Jongerenraad in haar werkplannen voor dit jaar. Bovendien denkt de Jongerenraad erover het feest bijvoorbeeld aan een goed doel uit Diemen koppelen waardoor het makkelijker wordt om sponsoren te vinden om de kosten naar beneden te brengen. Voor een volgende editie wordt bovendien gedacht om de leeftijd aan te passen om beter aan te sluiten op een doelgroep die makkelijker te bereiken is.