Saan

Saan Diemen werkt nauw samen met Carré

Koninklijke Saan uit Diemen en Koninklijk Theater Carré gaan opnieuw samenwerken voor vijf jaar. De partners vinden elkaar op een aantal vlakken en herkennen zich in waarden als kwaliteit, traditie en innovatie. Aandacht voor en van mensen staat voor beide organisaties centraal. Saan vult het partnerschip in met een sponsorbijdrage en het ter beschikking stellen van transportmaterieel en hijskranen voor projecten, zoals de renovatie van het dak, en de bedrijfsvoering van Carré. Daarnaast biedt Saan het theater opslagfaciliteiten voor theatermeubilair en materialen. Vanuit Carré worden er theateravonden voor relaties en medewerkers van Saan verzorgd. Ook kan Saan gebruik maken van de ontvangst- en vergaderfaciliteiten van het theater.
Hans Petter, manager techniek Koninklijk Theater Carré: “In 1987 hebben we al voor het eerst op eenzelfde manier succesvol samengewerkt met Saan. Dit was toen voor de musicalproductie Cats. We zijn heel blij met de hernieuwing en kijken uit naar een mooie samenwerking! Het is fantastisch dat Saan, die ons zowel vanuit de familie als het bedrijf al zo lang een warm hart toedraagt, ons weer gaat helpen. Voor Carré is dit een belangrijke en waardevolle inbreng om ons theater verder te kunnen ontwikkelen.”