informatieavond AK

Informatie-avonden plan Arent Krijtstraat

Projectontwikkelaar AM houdt de komende weken twee informatie- en participatiebijeenkomsten over de plannen voor nieuwbouw op de hoek van de Arent Krijtstraat en de Hartveldseweg in Diemen. Dat gebeurt in het kader van de toezeggingen om omwonenden en andere Diemenaren te betrekken bij de verdere ontwikkeling van deze locatie. De eerste bijeenkomst vindt plaats op woensdag 16 mei in Schuilkerk de Hoop aan de Hartveldseweg. Inloop vanaf 19.00 uur, om 19.30 begint de presentatie onder leiding van een externe voorzitter. De uitnodiging is huis aan huis bezorgd bij (direct) omwonenden. Een tweede bijeenkomst staat voor dinsdag 5 juni op de agenda. Voor het project is een aparte informatie- en participatiesite ingesteld www.arentkrijts1.nl