SV Diemen

SV Diemen teamt met Ondernemersvereniging

Voetbalvereniging SV Diemen gaat teamen met de Ondernemersvereniging Diemen. De beide organisaties houden om te beginnen op 28 mei een netwerkavond ‘De Voorzet’ met sprekers van de in Diemen gevestigde online-supermarkt Picnic en van social e-commerce platform Foundeers onder leiding van oud-directeur Bert van Oostveen van de KNVB.
‘’Voetbal geeft een saamhorigheidsgevoel en een samen sterk zijn. Maar biedt ook een hoop plezier en entertainment,’’ aldus voorzitter Joop Saan van OD Diemen en zijn collega Henk van der Weele van SV Diemen. Zij willen met ondernemers op zoek gaan hoe sport en ondernemers op een nieuwe manier met elkaar kunnen samenwerken. ‘’Zonder de verplichte borden langs het veld of banner op de site. Om samen warm te lopen zijn er een drietal sprekers uitgenodigd die al flink aan het scoren zijn.”