Renovatie

Grote renovatie flats Albert Loethoelistraat

Aannemer Van Wijnen gaat in opdracht van woningcorporatie Rochdale de ruim 100 flats aan de Albert Loethoelistraat in het centrum van Diemen grondig renoveren en verduurzamen. Daarbij worden op het dak 138 zonnepanelen geplaatst en ook wordt gevelisolatie aangebracht. Het bouwbedrijf heeft inmiddels op het grasveld bij de Ouddiemerlaan twee grote bouwketen met hekwerken neergezet en ook veel bouwmateriaal gedeponeerd. Deze week nog wordt met kranen werk op het dak uitgevoerd waaronder het aanbrengen van isolatie en het plaatsen van een gasabsorptie warmtepomp. Andere werkzaamheden zijn het herstel van het voegwerk, vervangen van de kozijnen in de trappenhuizen en schilderen van de andere buitenkozijnen en balustrades. Rochdale heeft voor het project een bewonersbegeleider aangesteld die twee keer per week een spreekuur houdt. Het is de bedoeling dat het werk in november is afgerond.