Asbest sanering

Rochdale: informatie over asbest was onvoldoende

Woningcorporatie Rochdale heeft toegegeven dat de bewoners van de flats aan de Rode Kruislaan in Diemen onvoldoende geïnformeerd zijn over de sanering van asbest die daar deze week plaatsvindt. Die bewoners kregen een korte brief van aannemer Dirkzwager Groep waarin hen alleen werd aangeraden niet op de balkons te komen. ‘’Deze informatie is niet volledig. Onze excuses. Alle bewoners ontvangen morgenochtend (dinsdag) een nieuwe brief. Het is in ieder geval niet gevaarlijk. Dit had meteen vermeld moeten worden. Het is daarnaast inderdaad slim om deuren en ramen ook gesloten te houden,’’ schrijft Rochdale op Twitter naar aanleiding van klachten van enkele bewoners. Volgens de brief van de aannemer zouden de werkzaamheden dinsdag afgerond moeten zijn.