Metrostation Diemen Zuid

Stuivertje wisselen ingang metrostation Diemen-Zuid

De renovatie van het metrostation Diemen-Zuid verschuift maandag 16 juli naar de andere kant. Daardoor is het stuivertje wisselen voor de ingang van het station. De ingang Scholeksterpad, dus bij de Campus en het stationsgebouwtje, gaat tot eind november dicht maar de toegang aan de kant van het Roerdomppad bij Holland-Park en de Kruidenwijk gaat dan na een grondige vernieuwing weer open. Voor voetgangers is een omleidingsroute aangegeven. De toegang tot het metrostation bij het Scholeksterpad zal ongeveer vier maanden dicht blijven. De daar neergezette fietsen moeten maandag verwijderd zijn. De handhavers van Diemen hebben al gewaarschuwd dat achtergebleven fietsen worden weggehaald en dan bij de gemeentewerf na betaling van 25 euro opgehaald kunnen worden.