blauwezoneDiemenNoord

Eerste blauwe zone in Diemen-Noord

Het parkeerterrein Oud Diemen aan de Buytenweg wordt het eerste in Diemen-Noord waar een blauwe zone wordt ingevoerd. Dat gebeurt echter pas op 1 december van dit jaar. Later dit jaar wordt onderzocht of in heel Diemen-Noord een blauwe zone noodzakelijk is. Verder wordt per 1 september de blauwe parkeerzone in Diemen-Zuid uitgebreid met Sint-Janskruid en Vingerhoedskruid. Een maand later volgt dan ook een deel van de wijk Biesbosch verderop in Diemen-Zuid. Per 1 oktober wordt ook parkeerregulering ingevoerd in de P.J. ter Beekstraat. Dat hebben B&W besloten. In het najaar komt er een tweede parkeeronderzoek voor de volgende gebieden en straten: Groote Peel, Griend, Boschplaat, Havikskruid, Tarwekamp, Wijk Schelpenhoek en de Anne Frankwijk.