Vlaaienwinkel

Vlaaienwinkel Diemerplein zoekt andere ondernemer

Limburgiavlaai, de vlaaienwinkel, koffiezaak en ijstent in winkelcentrum Diemerplein in Diemen, is voorlopig gesloten. Een bordje op de winkel geeft aan dat dat is vanwege persoonlijke omstandigheden. Uit een advertentie van Limburgiavlaai blijkt dat er een andere ondernemer voor de franchisezaak wordt gezocht. De speciaalzaak voor verse vlaaien, taarten, ijs, koffie en thee met 18 zitplaatsen bij één van de ingangen aan de kant van de Ouddiemerlaan heeft volgens Limburgiavlaai veel (horeca)mogelijkheden. Daarnaast beschikt de Diemer vestiging ook over een groot netwerk voor bezorgingen. Al eerder sloten onder meer C&A, lunchroom Amalia en enkele kledingzaken in winkelcentrum Diemerplein maar daar zijn wel winkels als Action, Miss Etam en recent de beddenwinkel HP Boxsprings bijgekomen.