openingsfeest

Openingsfeest Boerderij op IJburg in Diemen

Boerderij op IJburg opent op zondag 9 september officieel haar nieuwe onderkomen aan de Overdiemerweg in Over-Diemen. De (kinder)boerderij met manage is in september vorig jaar verhuisd van IJburg naar Diemen. Tijdens het openingsfeest van 14.00 uur tot 18.00 uur zullen er verschillende (pony)activiteiten worden gehouden, met onder verschillende shows, pony rijden, mindfulness les, knutselen, een speurtocht en diverse kraampjes. De nieuwe faciliteiten waaronder het hoofdgebouw met ruime kantine zijn sinds kort in gebruik en voor een ieder te bezichtigen. Andere organisaties die betrokken zijn met de Boerderij op IJburg zullen ook aanwezig zijn. De boerderij is te vinden aan de Overdiemerweg, van Diemen uit gezien vlak over de Uyllanderbrug naar IJburg.