BedrijfsLoft

Weer verzamelgebouw op bedrijventerrein Diemen

Ontwikkelaar Fresch Real Estate laat op bedrijventerrein Verrijn Stuart opnieuw een bedrijfsverzamelgebouw bouwen. Het project Stock Amsterdam van ruim 6.000 vierkante meter verdeeld in 34 units moet verrijzen op de hoek van de Verrijn Stuartweg en de Venserweg. Fresch Real Estate spreekt van ‘een kwalitatief zeer hoogwaardig en robuust / industrieel vormgegeven gebouw op een uitstekend bereikbare locatie’. Op bedrijventerrein Verrijn Stuart zijn de laatste jaren al enkele van dit soort projecten gerealiseerd of in aanbouw, zoals Bedrijfslofts van Fresch Real Estate zelf. ‘’Hiermee transformeert het gebied in rap tempo van een conventioneel bedrijventerrein naar een aantrekkelijke vestigingslocatie met een grote variëteit aan bedrijvigheid,’’ stelt de in Den Haag gevestigde ontwikkelaar.