educatieboekje

Afval educatieboekje van Diemer bedrijf MSN

Het in Diemen gevestigde Milieu Service Nederland heeft bij het begin van het schooljaar een afval educatieboekje ontwikkeld. Dat boekje leert kinderen op speelse wijze hoe belangrijk het is om afval netjes weg te gooien. Het nieuwe schooljaar is volgens MSN een mooi moment om na te denken over de educatieve onderwerpen en themaweken voor het nieuwe schooljaar. ‘’Een interessant onderwerp is natuurlijk afvaleducatie. Het is namelijk zeer belangrijk dat wij de toekomstige generaties leren hoe zij het best met hun afval om kunnen gaan. Jong geleerd is immers oud gedaan! We willen de aarde natuurlijk zo goed mogelijk beschermen, zodat alle toekomstige generaties hier ook nog lang van kunnen genieten. Door ook op school aandacht te besteden aan het scheiden, recyclen en hergebruiken van afvalstoffen, leren zij dat afval eigenlijk een waardevolle grondstof is.’’ Het afvaleducatieboekje is gratis aan te vragen via www.milieuservicenederland.nl