Kaartverkoop

Schrijfdag komt opnieuw naar De Omval in Diemen

Schrijven Magazine heeft theater De Omval in Diemen opnieuw gekozen als locatie voor haar Schrijfdag. Het evenement trok vorig jaar een groot aantal deelnemers uit zowel Nederland als Vlaanderen naar Diemen. Op zondag 16 september vindt in De Omval net als vorig jaar een dag boordevol inspirerende schrijfworkshops en lezingen over schrijven plaats. Ook kunnen deelnemers hun verhaalidee pitchen bij redacteuren van uitgeverijen en staan er schrijfdokters klaar voor eerste hulp bij schrijfproblemen. Verder zijn er lezingen over het schrijven van een bestseller of thriller, over hoe je op kunt vallen bij een redacteur of wat een literair agent doet en kan er ook genetwerkt worden met medeschrijvers. De lezingen en workshops worden onder meer gegeven door Thomas Verborgt, Geert Kimpen, Maria Genova en Jowi Schmitz. Verdere informatie op schrijvenonline.org