ophaalbruggen

Diemen zoekt een ‘enthousiaste’ nieuwe brugwachter

De gemeente Diemen is op zoek naar een enthousiaste collega die als brugwachter het team wijkbeheer komt versterken. Het gaat om een functie van 18 tot 36 uur, dus parttime werken is mogelijk. De nieuwe medewerker wordt samen met de andere brugwachter(s) verantwoordelijk voor het zelfstandig en veilig bedienen van de twee ophaalbruggen over de Weespertrekvaart. Dat gebeurt vanuit één locatie bij de Venserbrug; de Diemerbrug wordt van hier uit op afstand beheerd. De bruggen worden in de zomerperiode doordeweeks van 6 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds en in de weekenden van 10:00 uur tot 18:00 uur bediend. De brugwachter moet flexibel zijn en ook in de weekenden en ’s avonds werken. Bovendien kan hij of zij worden ingezet bij de gladheidsbestrijding. De functie kan gecombineerd worden met die van (technisch) allround medewerker team Wijkbeheer, zo blijkt uit de oproep van de gemeente Diemen.