DaaromDiemen

Campagne Daarom Diemen op de goede weg

De imagocampagne Daarom Diemen is op de goede weg. Dat blijkt uit het succes van de ondersteunde evenementen, het stijgende bezoek aan de Facebook pagina en de waardering voor de publiciteit, schrijven B&W aan de raad. Mede dankzij Daarom Diemen stellen inwoners nu ook veel vaker dat ze Diemen als woonplaats zouden aanbevelen aan vrienden of collega’s. ‘’Het Daarom Diemen platform draagt bij aan een steeds beter imago en een grotere bekendheid van Diemen in onze regio. Daarom Diemen zorgt ervoor dat bewoners en bedrijven zich bewust worden van de unieke combinatie aan mogelijkheden in Diemen waarbij zij een gevoel van trots gaan ervaren. Inwoners en bedrijven voelen zich meer betrokken bij wat er in Diemen gebeurt en het platform leidt tot een groeiend aantal gezamenlijke initiatieven. Deze positieve resultaten moeten we vasthouden en ons de komende jaren met alle betrokken partijen blijven inzetten om er een nog groter succes van te maken.’’