IJssalon Arent Krijtstraat

Opknapbeurt Centrum-West Diemen van start

Na lange voorbereiding gaat de grote opknapbeurt van het westelijk deel van het centrum van Diemen binnenkort van start. Centrum West omvat het gebied tussen de Ouddiemerlaan, Arent Krijtstraat, Wilhelminaplantsoen en Hartveldseweg. Op 13 september wordt voor bewoners een inloopavond gehouden in het gemeentehuis waar de aannemer en de gemeente zelf nadere informatie geven. Bovendien is een uitgebreide informatiefolder samengesteld met gegevens over het ophogen van de wijk, wat bewoners zelf moeten of kunnen doen, wat er gebeurt met de tuinen en wat er geregeld wordt rond de toegang, het parkeren en het huisvuil. Een aantal van de bomen kunnen blijven staan maar hoeveel dat er zijn geeft de gemeente in dit stadium niet aan. Wel kan het groenvak langs de Burg. van Tienenweg behouden blijven.