Slotdag Diemer Festijn gezellig druk

De slotdag van het Diemer Festijn is, mede dankzij het toch mooie weer, weer gezellig verlopen. De uitgebreide kramenmarkt van Diemer verenigingen, politieke partijen, andere instellingen én enkele warenkramen op het Diemerplein werd druk bezocht waarbij ook veel interessante contacten werden gelegd. Ook op de veiligheidsdag bij het politiebureau en de brandweerkazerne was de belangstelling groot. Zowel brandweer, politie als ambulancedienst waren met een reeks voertuigen aanwezig, wat altijd vooral een trekpleister vormt voor jeugdige bezoekers. De kermis had over deze laatste dag in het centrum van Diemen eveneens weinig te klagen. In de feesttent van het Diemer Festijn vond ’s middags een bingo plaats terwijl het festijn zaterdagavond werd afgesloten met opnieuw een reeks artiesten alsmede het traditionele vuurwerk.