Dichte Bergwijkdreef verrast automobilist

De afsluiting van de Bergwijkdreef in Diemen-Zuid, die maandag is ingegaan, lijkt vanaf de kant van Diemen niet voldoende aangegeven. Veel automobilisten rijden bij de kruising met de Dalsteindreef recht door omdat daar geen enkel bord staat dat de weg verderop door de werkzaamheden ‘dood loopt’. Zij moeten vervolgens bij de afrit naar het studentencomplex keren, geholpen door een verkeersregelaar, en de weg weer terug rijden. Op de rotonde bij station Diemen-Zuid staan wel enkele borden maar die zien veel autorijders kennelijk over het hoofd. Aan de andere kant is op de kruising met de Daalwijkdreef wel de linksaf-baan naar de Bergwijkdreef afgesloten maar niet de rechtsaf-baan wat tot gevaarlijke situaties leidt. De omlegging en verlaging van de Bergwijkdreef duurt nog tot midden november.