Campus Diemen-Zuid

MaDiZo opent steunpunt op Campus Diemen-Zuid

MaDiZo, de stichting voor maatschappelijke dienstverlening in Diemen en Amsterdam-Zuidoost, heeft een locatie geopend op de Campus Diemen-Zuid. De instelling richt zich daarmee op studenten die kampen met psychische problemen, geldproblemen hebben of juridisch advies willen. MaDiZo speelt daarmee in op het feit dat veel studenten prestatiedruk ondervinden. Dat wordt mede veroorzaakt door de invloed die social media hebben op hun zelfbeeld. Het gevolg is een toename van stress, angststoornissen en burn-outklachten. Het steunpunt op Campus Diemen Zuid houdt elke donderdag een inloopspreekuur van 9.00 tot 10.00 uur. MaDiZo is er voor alle bewoners van Diemen en biedt ondersteuning bij het oplossen van problemen in hun sociale, maatschappelijke, persoonlijke en financiƫle situatie. De instelling werkt al vanuit de gezondheidscentra Diemen Centrum, Diemen Zuid en Diemen Noord.