House of Bird in Diemerbos krijgt vorm

Voor House of Bird, de horecagelegenheid die volgend jaar haar deuren moet openen in het Diemerbos, zijn de eerste ontwerpen klaar. Samen met architectenbureaus Felsch en Broeren zijn de ideeën van de initiatiefnemers en de feedback uit enquêtes, persoonlijke gesprekken en social media commentaren vertaald in een voorlopig ontwerp. House of Bird wordt de brewpub van Bird Brewery. Na een succesvolle start als brouwerij hebben bierbrouwers Rik en Ralph in het Diemerbos de perfecte locatie voor een eigen horecazaak gevonden. ‘’Een plek waar natuur, bier en activiteiten op een enthousiaste manier bij elkaar komen. Gratis activiteiten voor jong en oud, verhuurbare ruimtes voor groepen en een inspirerende, natuurrijke omgeving. Samen met verschillende ervaren partners wordt in het Diemerbos een natuurrijke plek ontwikkelt waar deze droom werkelijkheid wordt,’’ schrijven de intiatiefnemers op de website.