Cyberveiligheid op agenda bij Vaart in Diemen

Bij de tweede aflevering van het ondernemersevenement Vaart in Diemen, dat op 20 november wordt gehouden, staat veiligheid offline maar vooral online centraal. ‘Hackers, Ddos-aanvallen, Russische spionnen kortom veiligheid is het thema wat de politiek, media en bevolking bezig houdt,’ schrijft voorzitter Joop Saan van Ondernemend Diemen dat de avond samen met de gemeente organiseert. Tijdens de Vaart in Diemen 2018 worden vragen gesteld als ‘wat kunnen we leren van het verleden’, ‘wat gebeurt er nu’ en ‘hoe kunnen we ons offline en vooral online beschermen tegen de toekomst.’ De bijeenkomst wordt begeleid door NOS-presentatrice Cindy de Koning. Vaart in Diemen is gratis toegankelijk voor alle in Diemen gevestigde ondernemers. Inschrijving via ondernemenddiemen.nl