Diemerkrant.nl

Figuranten gezocht voor filmopnamen in Diemen

Voor de nieuwe film en serie van rechercheur Baantjer, die later deze week worden opgenomen in Diemen, zoekt Multa Casting nog figuranten. Mannen en vrouwen tussen de 17 en 35 jaar maken nog kans op een rol als figurant. Castingbureau Multa is vooral op zoek naar amateuracteurs met een stoer uiterlijk die de rol van kraker in het oude Amsterdam kunnen spelen. ‘’Het worden gave stuntscènes’’, belooft het castingbureau. De nieuwe Baantjer-film is vanaf 18 april in de Nederlandse bioscopen te zien. Bovendien komt er ook een nieuwe tv-serie over de politieman. Wie interesse heeft in een figurantenrol kan een mailtje met adresgegevens, een 06-nummer en een recente foto sturen met het onderwerp ‘Diemen’ naar info@multacasting.nl. Baantjer is gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van A.C. Baantjer, waarvan meer dan zeven miljoen exemplaren zijn verkocht.