Buslijn 29

Bus 29 voor een paar dagen terug in Diemen

Buslijn 29 is komende week weer voor een paar dagen terug in Diemen. Van zaterdag 20 tot en met dinsdag 23 oktober kan tram 19 niet van/naar Diemen rijden wegens de werkzaamheden aan de aanleg van de rotonde bij de Muiderstraatweg en Prins Bernardlaan. Die dagen rijdt Lijn 19 tot het oude keerpunt aan het eind van de Middenweg bij Betondorp. Ter vervanging rijdt Buslijn 29 vanaf het Amstelstation via de Middenweg en tramhalte Brinkstraat langs de Hartveldseweg en Muiderstraatweg naar het eindpunt van Lijn 19 aan Diemen de Sniep. Terug rijdt de bus om door het centrum van Diemen en de Burg. Bickerstraat, dus zonder te stoppen bij de Nic. Lublinkstraat. Gedurende deze vier dagen stoppen er op de halte Schoolstraat richting Amsterdam dus twee buslijnen, lijn 29 en lijn 44 richting Diemen-Noord die eveneens is omgeleid vanwege de aanleg van de rotonde.