Diemen Rochdale

Rochdale maakt fietstocht met raad door Diemen

Woningcorporatie Rochdale heeft een fietsexcursie gemaakt door Diemen met de leden van de gemeenteraad. Zij kregen van medewerkers van Rochdale een rondleiding langs het bezit van de corporatie. Ook werd er met bewoners gesproken om zo een betere indruk te krijgen van wat er speelt. De raadsleden kwamen zo alles te weten over de uitdagingen en dilemma’s waar Rochdale in de wijken mee te maken heeft. Het gezelschap bracht een bezoek aan een groepswoning in Diemen-Zuid waar mensen met een verstandelijke beperking samen wonen. Ook stond het complex aan de Albert Loethoelilaan op de agenda waar recent zonnepanelen zijn aangebracht. Bij de woningen aan de Rode Kruislaan kon de voorzitster van de huurdersvereniging de community building in dit complex in de schijnwerpers zetten. ‘’De raadsleden waren onder de indruk van de gevarieerde tour en kregen een betere indruk van wat er speelt. Een goede reden om over een jaar nog eens terug te komen, aldus de deelnemers,’’ meldt Rochdale.