Saan Museum

Saan Museum Diemen voor één na laatste keer open

Het Saan Museum aan de Weesperstraat in Diemen is zondag voor de één na laatste keer dit seizoen open. Van 13.00 tot 16.00 uur kunnen bezoekers een kijkje nemen bij de oude kranen, vrachtwagens en andere voertuigen en vele gereedschappen en hulpmiddelen uit de 120-jarige geschiedenis van het Diemer bedrijf. De wanden van het gezellige museum hangen vol foto’s van voertuigen, uitgevoerde projecten maar ook ongevallen waar kraanwagens van Saan bij te hulp schoten. Medewerkers en oud-medewerkers zijn zoals altijd aanwezig om tekst en uitleg te geven. Het museum, dat gratis toegankelijk is, is dit seizoen verder alleen nog open op zondag 18 november. Wel is het museum op aanvraag ook voor groepen en vergaderingen beschikbaar. Meer informatie is te vinden op de website van het Saan Museum.