Middelbare school Diemen

Inloopavond over plan middelbare school Diemen

De gemeente Diemen, de Openbare Schoolgemeenschap OS Diemen, basisschool Het Atelier en Kind en Co organiseren op maandag 19 november een inloopavond over de komst van de middelbare school in Diemen. Doel is omwonenden en andere belangstellenden te informeren over het verdere proces en iedereen in de gelegenheid te stellen vragen te stellen. De school zou moeten komen op de velden naast het Duran Sportcentrum in het hart van Diemen-Zuid. De inloopavond wordt gehouden in Het Atelier (voorheen De Venser), Ouderkerkerlaan 24, van 19.00 tot 21.00 uur. Aanwezig zijn vertegenwoordigers van de gemeente waaronder wethouder Jeroen Klaasse van onderwijs, OSDiemen, Het Atelier en KMN Kind & Co. Er is informatie beschikbaar over de planning, de bouw en andere zaken.