Zaai Diemen

Starterstraject ZAAI Diemen krijgt tweede editie

Het coachtraject voor startende ondernemers ZAAI Diemen krijgt volgend jaar een tweede editie. De inschrijving daarvoor wordt geopend tijdens de ondernemersbijeenkomst Vaart in Diemen op 20 november. Wethouder Klaasse van economische zaken: ”Ik wil startende ondernemers en zzp’ers in Diemen uitnodigen om zich in te schrijven voor ZAAI. ZAAI biedt starters de kans om te groeien in hun ondernemerschap en in verbinding te komen met elkaar en het gevestigde bedrijfsleven. Juist die onderlinge binding kan ondernemers verder helpen en dat willen we als gemeente stimuleren. Met behulp van een professionele ondernemerscoach werken de deelnemers verder aan hun vaardigheden als ondernemer.’’ Bij de eerste editie van ZAAI hebben de deelnemers zich op diverse punten kunnen ontwikkelen en hun onderneming naar een hoger plan getild. Het ZAAI programma bestaat uit een pakket van professionele coaching, masterclasses en netwerkevenementen en wordt aangeboden door de gemeente Diemen in samenwerking met Ondernemend Diemen en het Diemer bedrijfsleven.